7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Irské hovězí maso
Irské maso je považováno za nejlepší evropské maso.
Vybíráme pro vás maso z plemene Aberdeen Angus, to je vyhlášené bohatým mramorováním. Nakupujeme je volky nebo býčky.
Nakupujeme jen od jednoho, pečlivě vybraného dodavatele. Maso k nám dorazí asi tak 4-5 dní po porážce a u nás dozrává podle potřeby až několik týdnů. Potom ho zmrazíme tekutým dusíkem.
Můžete si vybírat podle požadované úpravy.
Flank steak - ideální pro rychlou přípravu na grilu nebo na pánvi.
Falešná svíčková - na omáčky, tatarák.
Maso od kosti nebo kližka - na pomalé pečení.
Ochutnejte výjimečnou kvalitu irského hovězího masa.