7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Angus flank steak marinovaný cca 600 g
898F
Marinovaný flank steak: Dokonalá volba pro gurmány!
Hovězí flank steak, také známý jako "pupek" je známý svou jemnou strukturou, intenzivní chutí a šťavnatostí. Naše maso pochází z prémiového irského anguse, což je jedno z nejžádanějších plemen na světě. Tento skot je chován na rozlehlých irských pastvinách, kde rostou v přirozeném prostředí a živí se šťavnatou trávou, což se odráží v mimořádné kvalitě masa.
Naše marináda z mořské soli, čerstvě mletého pepře a kvalitního oleje z něj vytváří nepostradatelný kousek na grilování. Nechali jsme jej pečlivě marinovat celé dva dny, aby se chuťové tóny dokonale prolnuly a maso bylo neuvěřitelně křehké, šťavnaté a plné výrazné chuti.
Jak steak připravit?
Marinovaný flank steak je velmi jednoduchý na přípravu. Ochutili jsme ho již za Vás, takže Vám zbývá jen nechat ho povolit v ledničce a ogrilovat. Doporučujeme ho grilovat na středně vysoké teplotě po dobu 4–5 minut z každé strany (pro medium), nebo ho připravit na pánvi s kapkou oleje. Po upečení jej nechte alespoň 5 minut odpočinout, aby se šťávy v mase rovnoměrně rozprostřely.
Složení: Angus flank steak, mořská sůl, česnek granulovaný, pepř 4 barev - celý, rozmarýn
Vyborne :) za mě nejlepší produkt :)
Od: Jiří Kyselý | Datum: 11.07.2021 14:54
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze