7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Zmrzlina z naší výroby
Začali jsme si pro eshop vyrábět lahodnou řemeslnou zmrzlinu podle italských receptur, gelato a sorbet.
Gelato je vyrobené ze smetany, mléka a cukru. Na rozdíl od tzv. ice creamu - zmrzliny, obsahuje výrazně méně tuku, takže má lepší, výraznější chuť. Má minimální nášleh, na rozdíl od běžných zmrzlin, nekupujete vzduch, dostanete opravdu hutný, chuťové výrazný produkt.
Sorbety obsahují vysoký podíl ovoce, vodu a cukr.
Pro výrobu používáme originální italské suroviny a českou smetanu, mléko a cukr.
Postupně budeme zavádět nové druhy tak, jak budeme navyšovat kapacitu výroby.
Ruční výroba italské zmrzliny - umění, které se dědí po generace, používáme jejich tradiční receptury.
Italská zmrzlina je proslulá svou lahodnou chutí a svěží texturou. Důvodem je její ruční výroba, která zaručuje použití čerstvých a kvalitních surovin.
Kvalitní suroviny jsou základem
Základem každé dobré zmrzliny jsou kvalitní suroviny. Italští zmrzlináři používají pouze čerstvé mléko, smetanu a vejce z místních farem. Díky tomu je zmrzlina bohatá na chuť a má jemnou texturu.
My používáme jejich směsi a ostatní suroviny z českých farem.
Ruční výroba zaručuje dokonalost
Italská zmrzlina se vyrábí tradičním způsobem, používáme speciální stroj, který zmrazuje směs mléka, smetany a dalších surovin při nízké teplotě. Díky tomu si zmrzlina zachovává svou chuť a svěží texturu.
Ruční výroba italské zmrzliny je umění, které vyžaduje zkušenosti a dovednosti. Díky tomu je italská zmrzlina tak lahodná a nezapomenutelná.
Minimální cena objednávky je 500 Kč.