7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Vyzrálé hovězí z vlastní farmy

Vyzrálé hovězí maso z naší farmy

Vyzrálé hovězí maso z našeho chovu.

Na naší farmě na Vysočině chováme pastevním způsobem stádo skotu francouzského masného plemene Limousine, které křížíme s dalším francouzským masným plemenem Salers.

Limousine vyniká jedinečnou kvalitou masa, maso je světlé, s nízkým obsahem tuku, vyjímečně křehké. Salers má bohaté mramorování.

Křížením vzniká výjimečně odolné plemeno s křehkým masem, které má ale dostatečné mramorování, takže při kuchyňské úpravě zůstává šťavnaté.

Porážíme téměř vždy dobytek starší než 30 měsíců. Maso mladších kusů je plné vody, nemá odpovídající konzistenci a při zrání se brzo kazí.

Důležitým faktorem je pastevní způsob chovu, bez přídavku jádra. Pouze přes zimu přidáváme kukuřici, maso přirůstá pomalu a má výrazně vyšší kvalitu.

Nejdůležitější pro kvalitu masa je jeho zrání, které probíhá ve vakuu a při teplotě 1 °C. Podle druhu masa, stáří poraženého kusu, protučnělosti probíhá zrání masa od třech týdnů do třech měsíců.

Pokud hovězí maso nenecháte vyzrát a koupíte si běžně maso v obchodě, rozdíl je skutečně dramatický, nevyzrálé maso vyžaduje dlouhou tepelnou úpravu, aby změklo, tím dochází ale k jeho vysušování.

Zrání masa a kontrola masa probíhá u nás a plně ručíme za kvalitu. Během zrání maso ztráci velké množství vody, proto cena musí odpovídat náročnosti procesu zrání.

Každý kus hovězího máme pod kontrolou od narození až po finální zmražení vyzrálého masa.

Vzhledem k tomu, že v našem procesu odpadají obchodní mezičlánky, věříme, že jak kvalitou tak i cenou Vás budeme schopni uspokojit.

Nejsme schopni uspokojit poptávku (vzhledem k velikosti naší farmy ji plně neuspokojíme asi nikdy), takže se omlouváme zákazníkům, na které maso nezbyde.

Vzhledem k požadavkům na kvalitu nechceme nakupovat v této kategorii jiné hovězí. V nabídce najdete pouze maso z naší vlastní farmy. 

Jako plnohodnotnou alternativu Vám můžeme doporučit irské hovězí maso