7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Roštěnec bez kosti na rostbíf chlazený 1 kg
1082F
Maso zrálo až 21 dní po porážce ve vakuu při teplotě 0-10C. Následně bylo zkontrolováno a vakuově zabaleno.
Maso je z masného plemene. Pochází z naší farmy z Vysočiny.
Přesná cena bude dopočítána podle skutečné váhy při expedici.
Na steaky nebo na rostbíf.
Jak na rostbíf? Máte problém jak trefit správnou barvu a nepřetáhnout?
Náš tip:
Maso pečte celkem 22 minut na každých 500 g hmotnosti, prvních 20 minut na 220°C, potom snižte teplotu na 160°C, po uplynutí doby přidejte dalších 10 minut pro medium nebo 20 minut pro well done (to je ale skoro škoda masa).
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze