7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Redfish, rotbarsch - mořský okouník 1ks, 300-500g
626F
Okouník mořský (Sebastes Marinus) známý také jako redfish- opravdový zážitek pro vaše chuťové buňky a zdravá volba pro vaše tělo.
1. Vynikající chuť a textura
Okouník mořský má pevné, bílé a nízkotučné maso, je výborný na grilu, v troubě nebo na pánvi, vždy zůstane šťavnatý a lahodný.
2. Čerstvost garantována
Každý okouník je vykuchán a hluboce zamrazen přímo na moři, bezprostředně po odlovu. To znamená, že si uchovává svoji maximální čerstvost a všechny nutriční hodnoty až do chvíle, kdy se dostane na váš stůl.
3. Jednoduchá příprava
Okouník je průmyslově kuchaný, stačí ho před přípravou nechat povolit a dočistit vnitřnosti. Poté už jen stačí zvolit váš oblíbený recept a během chvíle máte na stole pokrm, který oslní každého.
- Grilovaný okouník: Lehce potřete olivovým olejem, osolte, posypte čerstvými bylinkami a grilujte do zlatova. Podávejte s citrónem.
Výhody pro zdraví
- Nízký obsah tuku a vysoká hodnota bílkovin činí z okouníka ideální volbu pro ty, kteří chtějí žít zdravě, ale nechtějí se vzdát skvělého jídla.
- Omega-3 mastné kyseliny podporují zdraví srdce a mozku, což je skvělé pro vaši celkovou vitalitu.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
Ryba cca 1 ks = 1 porce, maso bylo pevné, po odstranění páteře zůstalo minimum kostí, maso není tučné a není cítit rybinou. Mně připomínala vůní krevety, chuť a konzistence připomínala hejka, ale lepší a bez rybího pachu. Při kuchyňské úpravě pozor na hřbetní ploutve, píchají. Je lepší je před úpravou odříznout, jde to snadno.
Od: Tomáš Dimmer | Datum: 03.02.2019 14:18
Tak tohle je velká paráda. Jestli se o něčem dá říct za málo peněz hodně muziky,tak je to tahle ryba.Výborné pevné maso s minimem kostí a dá se říct za pár korun.Mohu jen doporučit!!!
Od: Milan Adamu | Datum: 17.02.2019 11:43
Dočetla jsem se,že ostny okouníka jsou jedovaté,proto by měly být odstraněny před jejich přípravou. Bohužel to tu ve vlastnostech neuvádí
Od: Blanka Králíková | Datum: 07.06.2019 21:49
Výborné maso ,jen se musí trošku vyčistit ,ale to není závadou. Výborný na gril
Od: Eva Michalová | Datum: 30.08.2019 0:14
Ryby jsou vzhledově krásné a jednoduše se připraví na gril. Dělám je s bylinkami.
Jen jak tu už bylo psáno, ostny jsou opravdu jedovaté. Je jasné, že je nikdo jist nebude a jed nebezpečný není. Dávejte si ale pozor při přípravě. Já se o ně porezala a část ruky v místě porezani mi na nějakou dobu zcernala a dost to bolelo. To je ale jediné minus. Takže pokud nejste úplná jelita jako já, tak se toho vůbec bát nemusíte. Určitě doporučuji.
Od: Zuzana Mainclová | Datum: 01.07.2020 17:55
Rybička je velmi chutná a mohu jen doporučit. Výhoda je minimum kostí.
Od: Yveta Křimská | Datum: 19.07.2020 19:44
Okouník nám velmi chutná , je nádherně zbarvený vypadá krásně a vevnitř bílé pevné maso ,chuťově vynikající - trochu lepší i než hejk,kterého taky milujeme. Před tepelnou úpravou jsem už opatrně odřezala ploutve , protože hlavně ty vrchní jsou velmi ostré píchají i přes obal ve kterém k nám okouník přijel. Píchla jsem se dost o ty ostny do ruky a pár dní jsem s tím měla problém-bolení,zarudnutí. Ale co se týče této ryby ,tak moc doporučuju , má málo kostí ,je rychle upečená,děláme ji se solí , drceným i celým kmínem a maličko jen na chuť mačkaný či sušený česnek , po stranách udělám zářezy do nich a dovnitř ryby vetřu tuhle směs , ještě dovnitř rybky dám máslo ,postavím okouníky na hřbety vedle sebe na plech a peču cca 200 st.půl hodiny zakryté a pak čtvrt hodiny odkryju a super dobrota je hotová.
Od: Šárka Mikolášková | Datum: 06.11.2020 9:41
Dnes jsme připravovali poprvé. Zvolili jsme klasiku - sůl, citron, olej a máslo. Výsledek naprosto předčil očekávání. Skvělá chuť, minimum kostí, žádný zápach, prostě paráda. Brzy znovu objednáme...
Od: Roman Dejmek | Datum: 15.05.2021 16:01
Okouník je výborná ryba, trochu připmíná Hejka, ale maso je chutnější a jemnější.
Od: Marie Holasová | Datum: 03.10.2021 17:58
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze