7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Proč jsou lepší mražené ryby než chlazené
Chlazená ryba je lepší než mražená... když žijete u moře a máte po ruce každodenně doplňovaný rybí trh. Ve střední Evropě nemáme ani moře, ani trhy s čerstvými rybami – čerstvé ryby si nejsnáze můžeme dopřát v podobě ryb zamražených bezprostředně po vylovení. Na našem e-shopu najdete výhradně je – bez přidané vody a chemie, od nejlepších rybářů.
Čtyři důvody, proč dát přednost mraženým rybám před chlazenými
- Když jsou mořské ryby zpracovány a zmrazeny ihned po ulovení na moři, nedojde k nastartování bakteriologického rozkladu. Maso si zachová všechny důležité výživové hodnoty. A co je pro většinu z nás důležitější – po rozmrazení je konzistencí i chutí na stejné úrovni jako maso čerstvě ulovených ryb. Příklad z naší nabídky? Například filety z tresky Nutaaq® jsou zmrazené a připravené k expedici už za 2 hodiny po ulovení. A podobné je to v případě všech dalších ryb na e-shopu – jsou zmrazené jako čerstvé a čerstvé tak zůstávají až do okamžiku, kdy si je doma připravíte.
- Zásadní vliv na vysokou kvalitu mražených ryb mají nové technologie – ryby jsou dnes zmrazeny velmi rychle (a tím pádem šetrně), konzistence masa zůstává pevná a křehká. Nemůže se stát, že by došlo například k potrhání svaloviny ledovými krystalky, které vznikají při mrazení ryb či jiného masa v domácích podmínkách.
- Mražené ryby jsou dostupné i mimo lovnou sezónu. A ta je někdy krátká, jako třeba v případě divokého lososa keta, který se jako čerstvý prakticky neobchoduje.
- Čerstvé ryby jen těžko nakoupíte do zásoby, už za několik dnů jsou nepoživatelné a zdraví nebezpečné. Ryby, které jsou zmrazené jako čerstvé, vydrží při skladování při správné teplotě i několik měsíců – a vy spotřebujete vždy právě jen tolik, kolik využijete.
Oproti tomu chlazené ryby, které jsou k dostání například v obchodních řetězcích, jsou v naprosté většině ryby rozmrazené – o jejich čerstvosti tak nemůže být řeč.
Kam dál?