7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Marlin steak 1 ks - 250 g

872F

Marlin steak 1 ks - 250 g

Prémiová kvalita - marlin steak, řezáno z loins. Mohutný steak, ideální na gril, pánev nebo na sashimi. Balení obsahuje 1 kus. Porce dvě. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

Skladem

139 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

556 Kč/kg (s DPH)

Marlin je v Japonsku vysoce ceněná ryba na sašimi pro svoji pevnou strukturu a delikátní chuť.

Vhodné pro přípravu na grilu, pánvi nebo jako sashimi.

Na naší výrobě řežeme steaky z loins na pilách bez rozmražení.

Napište vlastní recenzi

Marlin

Myslím, že Marlin zachutná obzvláště tomu, kdo má obavy z "rybiny". Tato ryba má chuťově jemné, ale zároveň pevné maso, takže možností jeho kuchyňských úprav je moc. Já mám ráda "rybí klasiku" na pánvičce.

Od: Lenka Fajkusová | Datum: 23.08.2021 18:37


Není ryba jako ryba

Maso z marlína je stejně jako z mečouna nebo tuňáka úplně jiný level. Nejlepší si jej vychutnat jen tak na grilovací pánvi   sůl, pepř, kmín a zakápnout šťávou z citrónu...

Od: Jiří Kučírek | Datum: 05.04.2022 10:17


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající