7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Marlin steak 1 kg

500F

Marlin steak 1 kg

Marlin steak - výjimečná kvalita a chuť bez kompromisů. Šokové zmrazení zajišťuje čerstvost, ideální pro grilování, pánvi nebo jako sashimi. Jemné, ale výrazné maso, které potěší každého gurmána. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

Skladem

-17 %
599 Kč
499 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 5 bodů.

599 Kč/kg, po slevě 499 Kč/kg (s DPH)

1. Nejvyšší kvalita bez kompromisů: Marlin je zpracován bezprostředně po vylovení do loins a šokově zmrazen, čímž je zachována čerstvost a kvalita jako v okamžiku výlovu. Steaky jsou řezány z loins bez jakéhokoliv rozmražení.

2. Pro každou příležitost: Ať už plánujete grilování s přáteli nebo romantickou večeři pro dva marlin steak je tou správnou volbou. Je vhodný pro přípravu na grilu, pánvi, nebo jako luxusní sashimi. Flexibilita přípravy Vám dává volnost experimentovat.

3. Výjimečný chuťový zážitek: Marlin je v Japonsku vysoce ceněn pro svou jedinečnou chuť, která kombinuje jemnost s výrazností. Jeho maso má pevnou strukturu, která se při správné přípravě rozplývá na jazyku, a chuť, která je lahodná a nezapomenutelná.

 

- Jak dlouho trvá příprava Marlin steaku?

Jeho příprava je rychlá a snadná. Na grilu či pánvi stačí několik minut z každé strany. Jako sashimi je připraven k servírování okamžitě.

- Je nutné steaky nechat před přípravou rozmrazit?

Ano, steaky nechte povolit ideálně v ledničce den před přípravou. Pomalým rozmrazením zachováte maximální čerstvost a chuť.

Vyšetření ABVT (ke stažení zde)

- vyšetření na celkové těkavé dusíkaté báze, které vznikají při rozpadu bílkovin

Normy

Sebastes spp. - rod sebastes - okouni 25mg/100g

Pleuronectidae - platýsovití ( s výjimkou platýze Hippoglossus) 30mg/100g

Salmo salar - losos , Merluciidae - štikozubcovití , Gadidae - treskovité ryby 35mg/100g

Napište vlastní recenzi

Vynikající

Dnes jsme měli prvně Marlina a  chuťově je to  vynikající ryba. Doporučuji !  

Od: Pavel Tkačík | Datum: 17.01.2017 21:35


Vyborne

Bez vody steaky moc.chutne. meli jsme jednu vetsi kost,ale to nevadi. Chutove mi vice chutnal nez tunak

Od: Markéta Adamcová | Datum: 28.06.2019 13:14


Skvělá ryba

Naše oblíbená ryba pro každou příležitost, nechat rozmrazit den předem, nasolit a napepřit (bílý pepř je nejlepší), popř. trochu bylinek, pořádně rozpálit pánev a dát mu z každé strany tak 3-4 minuty, skvělá pevná masová konzistence, jemná ale ne nevýrazná chuť, nakonec máme radši než tuňáka. Ideálně se super jednoduchou, ale děsivě dobrou omáčkou https://www.cuketka.cz/?p=1216 (může být samo i z bílého vína), jídlo na stole do půl hodiny a zážitek sváteční :-)

Od: Michal Aron | Datum: 17.03.2020 14:26


Pevné maso

Výborná rybka, ale na mě už maso moc pevné a málo rybí. Doporučuji pro všechny, kterým vadí rybina. Kost ani jedna.

Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:31


LUXUS

Do teď jsem si myslel, že Tuňák je nejlepší ryba, ale po ochutnání Marlina musím říct, že se chuťově Tuňákovi vyrovná a musím uznat, že je to opravdu vyníkající ryba. Dělal jsem na plně rozpáleném grilu 2 a 1/2 minuty z každé strany.

Od: Martin Antalec | Datum: 26.07.2021 10:08


no. . .

Asi jsem měl smůlu na "páteční" kousek, ale teda nic moc. Už při otevření obalu poměrně silný zápach rybiny (jsem rybář a ryby rád), ze steaku - podkovy, ne jak na obrázku, se v průběhu rozmrazování oddělovaly plátky ledu a vytékala voda zabarvená krví. Osolený a kořeněný kořením na mořské ryby se smažil na pánvi cca 4 min. po každé straně. Chuť blátivě vodová, cítil jsem ji ještě druhý den. Tohle fakt už nikdy více. Losos ze stejné dodávky o.k.

Od: Miroslav Došel | Datum: 08.12.2023 11:03


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající