7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Limousine - maso od kosti 1 kg
897F
Maso od kosti je vyřezáváno z prostoru mezi dvěma trnovými obratli u roštěnce, špalíčky masa s krátkým vláknem. My necháme maso krátce vyzrát, okolo 5-7 dní.
Maso nechte v sáčku v lednici povolit, nejlépe 24 hodin, pokud spěcháte, můžete i při pokojové teplotě asi 8-12 hodin.
Maso vyjměte ze sáčku, dejte do pekáče, bez podlévání, bez kořenění, zakryjte pořádně pekáč nebo hrnec silným alobalem, dejte do trouby a pečte při teplotě 170° asi 3 hodiny. Je potřeba péci minimálně jeden kilogram, aby maso pustilo dost šťávy, určitě nezkoušejte třeba 200 g. Hrnec nebo pekáč musí být akorát, aby se kousek masa nekrčil na dně v obrovském pekáči, maso musí být zčásti potopeno ve vlastní šťávě. Ideální velikost hrnce nebo pekáče je, aby maso pokrylo dno.
Maso vyjměte a z výpeku udělejte libovolnou omáčku, buď jen zahustěte jíškou, nebo můžete rychle udělat rajskou, smetanovou apod.
Když vkládáte maso do pekáče, můžete přidat podle chuti houby nebo zeleninu nebo cibuli.
Maso je hotové tehdy, jestliže se úplně rozpadá.
Tyto kousky masa považujeme za absolutně nejlepší na pomalé pečení ze všech druhů hovězího, samozřejmě kližka, krk, žebra jsou taky mňamka, ale tyhle kousky jsou opravdu bez konkurence.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze