7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Kuřecí prsa sweet and sour sous vide 500 g
1110F
Složení : Kuřecí prsa 93%, voda, jedlá sůl,
cukr, sušená zelenina (paprika floky, cibule),
glukozový sirup, koření (pepř černý, paprika
sladká, zázvor), extrakty koření,
protispékavá látka E551
V této kategorii jsou produkty vakuově balené, chlazené, určené pro uchovávání v chladničce, s dlouhou trvanlivostí, až tři měsíce.
Produkty jsou plně tepelně upravené, v podstatě je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.
Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.
Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55-75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.
Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.
Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.
Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide.
Přejeme Vám dobrou chuť.
přiznám se, že jsem to koupil jen abych to vyzkoušel a mohl sem něco napsat :)
složení se zdálo být OK (jen "protispékavá látka"), ze sous vide mám také něco za sebou, nejen odtud, takže se nedivte, že mě "suchá kuřecí prsa" lákala
suchá?
inu, tady to rozhodně neplatí a abyste takovýto výsledek docílili marinováním, musíte být hodně, ale hodně šikovní a to já v tomto případě nejsem
zkrátka: je to vynikající ale nebude to pro děti "mající rádi kuřátka"
je to navíc trochu pikantní a delikatesní
je to "něco pro gurmána" i když jsem si nemyslel, že to někdy o napíši o obyčejném kuřeti!
p.s. nejvyšší hodnocení je zde "vynikající", za mě je to excelentní
Od: Bohumil Herwig | Datum: 23.09.2024 14:32
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze