7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Hovězí kosti na vývar 1 kg

236F

Hovězí kosti na vývar 1 kg

Hovězí kosti na vývar z dobytka z naší farmy, hluboce zmrazené, balení 1 kg.

Skladem

59 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

59 Kč/kg (s DPH)

Hovězí kosti byly ihned po porážce nařezané na drobnější kusy a následně hluboce zmrazené. Baleno po 1 kg.

Tip na vývar:

Pokud chcete silný a čistý hovězí vývar, postupujte podle následujícího receptu.

Vložte kosti do studené vody a pomalu přiveďte téměř k varu. Voda se nesmí vařit, vyvařili byste ji a museli stále dolévat čistou vodu.

Nechte táhnout vývar minimálně 8 hodin, ideální je celou noc. Pokud správně nastavíte teplotu, nemusíte u toho asistovat.

Vývar bude pravděpodobně zakalený, slijte ho přes síto, ideálně přes utěrku. Tím ho zbavíte hrubých nečistot.

Potom ho nechte vychladnout, nemusí být studený, stačí vlažný. Ušlehejte si z bílku sníh a ten vmíchejte do vývaru. Potom přiveďte vývar bez míchání k varu a nechte probublávat asi 20 minut.

Nemíchat !!!!

Vývar se vyčistí, nečistoty se naváží na sníh, ten se vysráží na povrchu. Opatrně slijte vývar přes plátno, snažte se aby Vám sníh zůstal v hrnci.

Vývar bude dokonale čistý, ale světlý. Pomalu osmahněte do hněda cibulku a zalijte vývarem a nechte zase hodinu táhnout.

Sceďte, osolte a máte vynikající silný, tmavý, zářivý vývar.

Napište vlastní recenzi

Kosti na vývar

Kvalitní kosti s kusy masa. Poprvé byla v balení i silná morková kost, podruhé kousek žebra. Vynikající vývar jsem měla i bez přidání dalšího masa.

Od: Olga Dýbová | Datum: 29.07.2019 13:16


vývar

Pěkné kousky na silný vývar.

Od: Yveta Křimská | Datum: 09.08.2020 19:54


LUXUSNÍ

VÝBORNÝ VÝBĚR KOSTÍ S MASEM I KOSTÍ S MORKEM.VÝVAR CCA 5L  BYL LUXUSNÍ.

Od: Blanka Musilová | Datum: 03.03.2022 18:00


Kvalita

Objednávám již několikátým rokem za stejnou cenu a bez poklesu kvality.
Skvělý mix kostí, morku a zbytku masa na kostích.

Boží vývar.

Od: Jakub Kadlec | Datum: 02.01.2024 19:56


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající