7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Hovězí žebro na barbecue, bez kosti, 1 kg

208F

Hovězí žebro na barbecue, bez kosti, 1 kg

Hovězí žebro, plemeno Limousine, vhodné pro barbecue nebo pomalé pečení. Hluboce zmrazeno. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

1 je skladem

269 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

269 Kč/kg (s DPH)

Hovězí z naší farmy, plemeno Limousine, jalovice, hluboce zmrazené, balení kolem 1 kg. Vhodné na pomalé pečení a barbecue. Uvedená cena je za 1 kg, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti masa. Žebro zrálo po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene.

Jak na barbecue?

Žebro pomalu rozmražte přes noc v lednici. Osolte, opepřete a potřete olejem. Vložte na pekáč a přikryjte pekáč alobalem. Potom vložte do trouby a nastavte teplotu na 170 °C. Pečte asi 3,5 hodiny. Potom potřete omáčkou barbecue a dopečte pod alobalem dalších 30 minut, až bude maso úplně měkké. Hotovo. Uvidíte, že hovězí žebro je naprosto nesrovnatelné s vepřovým. Omáček na barbecue je velké množství, recept na jednoduchou: 150 ml černého piva, 180 ml kečupu, výpek z žeber, 4 polévkové lžíce worčestru, 1 polévková lžíce hořčice, 4 lžíce octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce medu nebo 4 lžíce javorového sirupu. Zamíchat a natřít na žebra.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Mňam

Maso jako vždy skvělé, koupila jsem vícekrát a zkusila recept z vašich stránek - výborný,  už jsme aplikovali i vlastní recepty, kde se dá využít dlouhé pečení. tento kousek masa mohu vřele doporučit. Pro léto předpřipravené v troubě a pak ošlehnutí na grilu je také pochoutka.

Od: Zdeňka Houdková | Datum: 21.05.2017 7:55


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající