7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Hovězí žebro na barbecue, bez kosti, 1 kg
208F
Hovězí z naší farmy, plemeno Limousine, jalovice, hluboce zmrazené, balení kolem 1 kg. Vhodné na pomalé pečení a barbecue. Uvedená cena je za 1 kg, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti masa. Žebro zrálo po porážce ve vakuu při teplotě 0 - 1 °C. Následně bylo zkontrolováno, šokově zmrazeno a vakuově zabaleno. Díky zrání se vlastnosti masa po zmrazení nezmění, naopak zmrazení nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli. Maso je z masného plemene.
Jak na barbecue?
Žebro pomalu rozmražte přes noc v lednici. Osolte, opepřete a potřete olejem. Vložte na pekáč a přikryjte pekáč alobalem. Potom vložte do trouby a nastavte teplotu na 170 °C. Pečte asi 3,5 hodiny. Potom potřete omáčkou barbecue a dopečte pod alobalem dalších 30 minut, až bude maso úplně měkké. Hotovo. Uvidíte, že hovězí žebro je naprosto nesrovnatelné s vepřovým. Omáček na barbecue je velké množství, recept na jednoduchou: 150 ml černého piva, 180 ml kečupu, výpek z žeber, 4 polévkové lžíce worčestru, 1 polévková lžíce hořčice, 4 lžíce octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce medu nebo 4 lžíce javorového sirupu. Zamíchat a natřít na žebra.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
Maso jako vždy skvělé, koupila jsem vícekrát a zkusila recept z vašich stránek - výborný, už jsme aplikovali i vlastní recepty, kde se dá využít dlouhé pečení. tento kousek masa mohu vřele doporučit. Pro léto předpřipravené v troubě a pak ošlehnutí na grilu je také pochoutka.
Od: Zdeňka Houdková | Datum: 21.05.2017 7:55
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze