7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Treska tmavá ocasní části1 kg
6F
Treska tmavá (Pollachius virens) je jedna ze tří nejprodávanějších druhů ryb na světě. A není se čemu divit. Její pevná struktura a výborná chuť ji činí neodolatelnou volbou pro všechny milovníky mořských ryb.
Výjimečná Kvalita, Kterou Ochutnáte
Země původu Island zaručuje, že naše treska pochází z jedněch z nejčistších vod na planetě. Ihned po vylovení je zmražena přímo na moři, což zachovává její svěžest a kvalitu. Díky tomu si můžete být jisti, že každý kousek, který dorazí na váš stůl, je plný chuti a živin.
Všestrannost v kuchyni
Treska tmavá je ideální surovinou pro tradiční fish & chips, ale její využití je daleko širší. Ať už ji připravujete grilovanou, pečenou, nebo smaženou, její pevná konzistence zaručí, že si uchová svou strukturu a chuť.
Záruka čerstvosti a kvality
Hluboce zmrazené filety jsou baleny a kontrolovány v našem závodě v Čechách, což zajišťuje nejvyšší standardy kvality. Treska tmavá je u nás méně obchodovaná vzhledem k její vyšší ceně ve srovnání s treskou aljašskou, ale rozdíl zcela určitě oceníte.
Ryby a výrobky z nich
Maso tresky tmavé je výjimečně pevné, používá se jako surovina při výrobě fish and chips.
Je ideální k obalování, pečení, smažení, ale i s omáčkami. Filety nerozmrazujte, pouze v případě obalování nechte v pokojové teplotě až povrch filety zvlhne.
Náš tip:
Nechte filety z tresky cca 15 minut v pokojové teplotě (nerozmražujte), osolte a obalte v těstíčku s kypřicím práškem, smažte ve fritéze při 160°C cca 5 minut.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
První ochutnávka Vašeho produktu, musím teda říct, že neskutečně dobrý, jako člověk co běžně ryby nejí, jsem k obědu zhltnul dva filety na posezení, maso krásně tuhé, žádná voda,opravdu dobrý oběd.
Od: Zdeněk Pešek | Datum: 30.03.2019 12:20
Velká spokojenost !! Měli jsme ji na přírodno, jen sůl, pepř a obalená v mouce a opravdu špičkově čistá chuť, maso krásně pevné, bez vody. A jako velikánský bonus k tomu, že ve třech porcích, které jsme včera snědli, nebyla ani jedna kostička.
Od: Iva Rudá | Datum: 10.11.2019 16:40
První dodávka rybek a určitě ne poslední...první ochutnávka tresky tmavé,jen sůl kmín citron s batátovobramborovým pyré.
Žádná voda, masíčko výborné.Už se těším na další objednané rybky.
Od: Lenka Lopatová | Datum: 15.05.2024 10:00
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze