7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Divoký losos kisutch - coho - steak 1000 g
741F
Losos kisutch - coho (Oncorhynchus kisutch). Je více ceněný než keta.
Lososa nakupujeme celého, kuchaného, a bez rozmražení ho nařežeme v naší výrobně na steaky. Steaky mají hmotnost 150 - 350 g, dají se z balení odebírat jednotlivě.
Zajímají Vás rozdíly mezi faremním divokým lososem? Čtěte zde
Kvalita lososa je zmražením bezprostředně po výlovu zachována stejná jako při výlovu. Toto je skutečně čerstvý losos.
Je potřeba při kuchyňské přípravě respektovat odlišnost faremního a divoce žijícího lososa. Losos lovený na moři má na rozdíl od lososa z faremního chovu méně tuku.
Steaky z lososa nechte před přípravou rozmrazit v ledničce, a potom je připravujte na rozpálené pánvi smažením 2 minuty na každé straně a nechte minutu dojít pod pokličkou. Tak zjistíte, jak může chutnat losos. Jemné, ale pevné maso, bez přetučnělosti, charakteristické pro faremního lososa.
Upozornění:
Losos byl kuchán přímo na lodi, proto je někdy nutné steaky dočistit od vnitřností. To platí pro všechny na moři kuchané a zmrazené ryby.
Vynikající maso, šťavnatější a chutnější než keta. Až bude, určitě objednáme!
Od: Kristýna Pončíková | Datum: 30.10.2020 15:52
Běžně zde kupuji lososa keta a jsem nadšen jeho kvalitou. Ale tohle je ještě o třídu výše. Nejlepší losos, jakého jsem kdy měl !
Od: Viktor Zeman | Datum: 22.06.2021 20:28
Udělal jsem špatnou zkušenost u Alaskan Fisherman, kde byl vychvalovaný "losos rybáře Vojty" vyloven ve 2022 a mně prodán ve 2024. Už při otevření balení smrděl divně rybinou, po tepelné úpravě to nebylo o nic lepší. Prodejce tvrdil, že to je v pořádku, že jejich ryba vydrží 2 roky zmražená bez ztráty kvality. Nevím, dost možná to je pravda a chyba vznikla někde ve skladovacím/logistickém řetězci, to nedokážu posoudit. Zkusil jsem každopádně (s velkou počáteční skepsí) objednat srovnatelný produkt z Bonfoodu - rozdíl je to nepopsatelný. Dokonalá konzistence, vůně, lahodná chuť. Prostě paráda, určitě objednám znovu!
Od: Radim Kubíček | Datum: 29.05.2024 14:26
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze