7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Tatarský biftek z limousina 300 g
240F
Tatarský biftek je z nejlepších kousků masa, pouze z plemene Limousine a jen z naší farmy.
Limuzíni mají absolutně nejlepší maso na tatarák, maso je narůžovělé, s nízkým obsahem tuku, výjimečně křehké.
Na tatarák se obecně nehodí steaková, protučnělá masa, tatarák potom připomíná spíš paštiku. Maso se musí nechat vyzrát, ale ne příliš dlouho, při dlouhém zrání má maso bez tepelné úpravy lehce navinulou chuť, způsobenou kyselinou mléčnou, která vzniká při zrání.
Maso se zráním zbaví i přebytečné vody, zjemní se chuť a struktura.
Po umletí se maso prudce zmrazí tekutým dusíkem při teplotě -60 °C.
Zmražení je proces, kterým by mělo projít každé maso nebo ryby, v případě, že se bude dále konzumovat bez tepelné úpravy.
Mražením se zničí většina eventuálních parazitů.
Příprava:
Maso nechte rozmrazit v ledničce a po rozmražení upravte podle chuti, a zkonzumujte do 24 hodin. I po tuto dobu ho po rozmražení uchovávejte v ledničce.
Nikdy nerozmrazujte maso ani ryby v teple, zejména, pokud je budete kozumovat bez tepelné úpravy. V teple se Vám může na povrchu namnožit mikrobiální flora dřív, než se maso nebo ryby rozmrazí v jádře.
Vzor etikety:
Toto maso je v porovnání s ostatními (i jedním zakoupeným zde ale z jiného skotu) o třídu lepší, nebo alespoň o znatelný kus lepší.
Vřele doporučuji. Tchýně prohlásila, že lepší tatarák v životě nejedla :)
Pokud jste nezkoušeli, místo klasické cibule, sáhněte po šalotce...
Od: Bohumil Herwig | Datum: 21.09.2017 9:07
Vyzrálé,voňavé, chutné. Čím míň do něj přidáte, tím líp. S kapari skvělý.
Od: František Dvořáček | Datum: 01.02.2019 17:56
maso na tatarák
Od: Iva slováková | Datum: 13.04.2019 11:34
výborné,lepší maso než je toto jsme ještě nejedli,dáváme 5*.Objednávám opět.
Od: Iva slováková | Datum: 13.04.2019 11:39
Skvělé šťavnaté, voňavé ... Chybí slova, to prostě musíte ochutnat vlastními chuťovými buňkami. Stačí osolit, malinko opepřit, promíchat, nechat hodinku proležet se solí (ne moc) a prostě lahůdka.
Od: Michaela Frycová | Datum: 29.07.2019 10:13
Lepší tatarák jsem ještě neměl 👍👍👍
Od: Radek Januš | Datum: 19.01.2020 15:30
Opravdu jsme si pochutnali, porce bohatě stačí pro 2 lidi.
Od: Iveta Klimečková | Datum: 19.05.2020 11:11
Tataráček jedna báseň. Luxusní masíčko. Určitě vezmu zase.
Od: Yveta Křimská | Datum: 09.08.2020 19:57
Mohu vrele doporucit, kvalita produktu je obecne na vysoke urovni, moc jsme si vsichni pochutnali, akorat zamrzi, ze jiz neni dostupny :), ale radi si opec pockame.
Od: Jiri Krejcir | Datum: 20.05.2021 9:37
Ano maso je naprosto skvělé, znovu objednávám.
Od: Milan Funtíček | Datum: 18.12.2021 12:52
Tak objednávám zase,lepší jsme nejedli!
Od: Radka Pospíšilová | Datum: 19.03.2022 15:15
Maso na tatarák bylo vždy vynikající. Bohužel letos mám již druhou dodávku ve které jsou již pouhým okem viditelné šlachy a tuk, který v předcházejících dodávkách nebyl. Tímto se kvalita masa výrazně zhoršila. Ivana Slováková
Od: Iva slováková | Datum: 18.11.2023 12:17
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze