7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Platýs celá ryba 2 ks cca 0,5 kg s kůží

620F

Platýs celá ryba 2 ks cca 0,5 kg s kůží

Platýs (Limanda ferruginea) je světově známá a oblíbená mořská ryba, má chutné maso a velmi jemnou strukturu. V kuchyni se nemusíte bát experimentovat, chutná skvěle i obalovaný. Produkt obsahuje 2 ks o váze cca 500 g. Oblast odlovu: Severozápadní Atlantik. S kůží.

-20 %
249 Kč
199 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

498 Kč/kg, po slevě 398 Kč/kg (s DPH)

Platýs obsahuje vysoký obsah bílkovin a velmi málo tuků, je dobrým zdrojem zdravých omega-3 mastných kyselin a má vysoký obsah selenu a vitamínu D. S kůží.

Produkt je vážený a konečná cena bude dopočítána podle přesné váhy při expedici.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Napište vlastní recenzi

nebojte se ho...

Na první foto nedbejte, jak vypadá když dorazí k vám je vidět na dalších snímcích.
Platýze jsem neměl jsem už dlouho, takže jsem vyzkoušel starou osvědčenou metodu pro jemné a citlivé maso: posypat provensálským kořením, nechat půl hodiny odpočinout v pokojové teplotě (už rozmrazeného z chladničky) a připravit ho v páře.

Výsledek byl dokonalý, maso jemňounké a výjimečné jednoduché k jídlu a la třeba okoun - nejprve z jedné strany (zde stačí odstrčit ploutvové kosti na okrajích, v mase žádné nejsou), pak vytáhnout páteř a v klidu dojíst zbytek.

Za mě excelentní záležitost pro gurmány!
Velmi jemné bílé maso, klidně i pro děti

Od: Bohumil Herwig | Datum: 05.03.2024 11:23


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající