Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Maso na hamburger 2 x 130 g

95F

Maso na hamburger 2 x 130 g

Mleté vyzrálé hovězí maso na burgery. Vyrobené z prvotřídního steakového masa. Hamburgery v nejlepší možné kvalitě. Stejná výroba jako pro bistro v Horkách. Produkt je vážený, přesná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti při expedici.

454 je skladem

139⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

534,62 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality

Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy

V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení

Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma

V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.

K výrobě používáme kousky steakového masa, menší kousky steaků, které kvůli velikosti nelze prodat jako steak. Používáme květovou špičku, loupanou plec, rib eye, roštěnec. Víte, jak jsme zkoušeli hamburger ?

Za výrazně nižší cenu než u steaku si můžete dopřát maso ve stejné kvalitě. Zásadně používáme vyzrálé maso, drobnější kousky, vzniklé při krájení steaků hned rozemeleme a zmrazíme dusíkem.

Hamburgery jdou ochutit lépe než steaky, můžete do nich přidat trošku bylinek. Ale nepřehánět, základ je chuť hovězího.

Náš tip: Nezapomeňte bulku na řezu trochu zakápnout olivovým olejem a dejte ji na dvě minuty na gril. Nic to nestojí a výrazně to vylepší burger, a bulka nesaje tolik štávu.

Vynikající výsledek dostanete, když pod hamburger dáte třeba coleslaw, chuť masa a coleslawu je sice nezvyklá, ale vynikající kombinace.

Burger je cenově dostupnější varianta steaku, výsledek může být i lepší.

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, pepř černý mletý, česnek, mikrobiální kultura.

Nutriční hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 924 kJ / 221 kcal
Tuky 17,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 6,9 g
Sacharidy 0,0 g
- z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny 17,0 g
Sůl 1,2 g

Hamburger má stejnou přípravu jako steak. Nezapomeňte udělat do hamburgeru palcem důlek, jak to vidíte na fotce, jinak se vám z hamburgeru udělá při smažení koule.

Příprava:

  • Nechte maso na hamburgery přes noc povolit v ledničce, zabalené v originálním balení.
  • Hamburger nechte před přípravou  temperovat v pokojové teplotě alespoň 30 minut.
  • Dobře rozpalte na polovičním plameni suchou  pánev, když na ní vylijete lžičku vody, voda se musí chovat jako rtuť, vytvořit kuličky. Pokud jen prská, pánev je málo rozpálená.
  • Potom nalijte trochu oleje a chvilku počkejte. Až se z oleje začne kouřit, stačí opravdu trocha kouře, ne abyste olej vesele přepalovali. 
  • Vložte asi 200 g burger. Z každé strany asi 5-6 minut.
  • Pokud je pánev správně rozpálená, maso se nepřipeče k pánvi a jde s ním volně pohybovat.
  • Pokud se Vám přichytne k pánvi, je málo rozpálená.
  • Výsledek je vynikající, šťavnatý burger s nádnernou barvou.

 Hamburger, stejně jako steak, musí být maximálně medium, pokud bude well done, bude to suchá placka.

Podávejte s hamburgerovou bulkou, náplň dle vlastní chuti a  hranolky.