7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Maso na hamburger 2 x 130 g
95F
K výrobě používáme kousky steakového masa, menší kousky steaků, které kvůli velikosti nelze prodat jako steak. Používáme květovou špičku, loupanou plec, rib eye, roštěnec. Víte, jak jsme zkoušeli hamburger ?
Za výrazně nižší cenu než u steaku si můžete dopřát maso ve stejné kvalitě. Zásadně používáme vyzrálé maso, drobnější kousky, vzniklé při krájení steaků hned rozemeleme a zmrazíme dusíkem.
Hamburgery jdou ochutit lépe než steaky, můžete do nich přidat trošku bylinek. Ale nepřehánět, základ je chuť hovězího.
Náš tip: Nezapomeňte bulku na řezu trochu zakápnout olivovým olejem a dejte ji na dvě minuty na gril. Nic to nestojí a výrazně to vylepší burger, a bulka nesaje tolik štávu.
Vynikající výsledek dostanete, když pod hamburger dáte třeba coleslaw, chuť masa a coleslawu je sice nezvyklá, ale vynikající kombinace.
Burger je cenově dostupnější varianta steaku, výsledek může být i lepší.
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, pepř černý mletý, česnek, mikrobiální kultura.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 924 kJ / 221 kcal
Tuky 17,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 6,9 g
Sacharidy 0,0 g
- z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny 17,0 g
Sůl 1,2 g
Hamburger má stejnou přípravu jako steak. Nezapomeňte udělat do hamburgeru palcem důlek, jak to vidíte na fotce, jinak se vám z hamburgeru udělá při smažení koule.
Příprava:
- Nechte maso na hamburgery přes noc povolit v ledničce, zabalené v originálním balení.
- Hamburger nechte před přípravou temperovat v pokojové teplotě alespoň 30 minut.
- Dobře rozpalte na polovičním plameni suchou pánev, když na ní vylijete lžičku vody, voda se musí chovat jako rtuť, vytvořit kuličky. Pokud jen prská, pánev je málo rozpálená.
- Potom nalijte trochu oleje a chvilku počkejte. Až se z oleje začne kouřit, stačí opravdu trocha kouře, ne abyste olej vesele přepalovali.
- Vložte asi 200 g burger. Z každé strany asi 5-6 minut.
- Pokud je pánev správně rozpálená, maso se nepřipeče k pánvi a jde s ním volně pohybovat.
- Pokud se Vám přichytne k pánvi, je málo rozpálená.
- Výsledek je vynikající, šťavnatý burger s nádnernou barvou.
Hamburger, stejně jako steak, musí být maximálně medium, pokud bude well done, bude to suchá placka.
Podávejte s hamburgerovou bulkou, náplň dle vlastní chuti a hranolky.