Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Maso na hamburger 2 x 130 g
95F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
K výrobě používáme kousky steakového masa, menší kousky steaků, které kvůli velikosti nelze prodat jako steak. Používáme květovou špičku, loupanou plec, rib eye, roštěnec. Víte, jak jsme zkoušeli hamburger ?
Za výrazně nižší cenu než u steaku si můžete dopřát maso ve stejné kvalitě. Zásadně používáme vyzrálé maso, drobnější kousky, vzniklé při krájení steaků hned rozemeleme a zmrazíme dusíkem.
Hamburgery jdou ochutit lépe než steaky, můžete do nich přidat trošku bylinek. Ale nepřehánět, základ je chuť hovězího.
Náš tip: Nezapomeňte bulku na řezu trochu zakápnout olivovým olejem a dejte ji na dvě minuty na gril. Nic to nestojí a výrazně to vylepší burger, a bulka nesaje tolik štávu.
Vynikající výsledek dostanete, když pod hamburger dáte třeba coleslaw, chuť masa a coleslawu je sice nezvyklá, ale vynikající kombinace.
Burger je cenově dostupnější varianta steaku, výsledek může být i lepší.
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, pepř černý mletý, česnek, mikrobiální kultura.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 924 kJ / 221 kcal
Tuky 17,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 6,9 g
Sacharidy 0,0 g
- z toho cukry: 0,0 g
Bílkoviny 17,0 g
Sůl 1,2 g
Hamburger má stejnou přípravu jako steak. Nezapomeňte udělat do hamburgeru palcem důlek, jak to vidíte na fotce, jinak se vám z hamburgeru udělá při smažení koule.
Příprava:
- Nechte maso na hamburgery přes noc povolit v ledničce, zabalené v originálním balení.
- Hamburger nechte před přípravou temperovat v pokojové teplotě alespoň 30 minut.
- Dobře rozpalte na polovičním plameni suchou pánev, když na ní vylijete lžičku vody, voda se musí chovat jako rtuť, vytvořit kuličky. Pokud jen prská, pánev je málo rozpálená.
- Potom nalijte trochu oleje a chvilku počkejte. Až se z oleje začne kouřit, stačí opravdu trocha kouře, ne abyste olej vesele přepalovali.
- Vložte asi 200 g burger. Z každé strany asi 5-6 minut.
- Pokud je pánev správně rozpálená, maso se nepřipeče k pánvi a jde s ním volně pohybovat.
- Pokud se Vám přichytne k pánvi, je málo rozpálená.
- Výsledek je vynikající, šťavnatý burger s nádnernou barvou.
Hamburger, stejně jako steak, musí být maximálně medium, pokud bude well done, bude to suchá placka.
Podávejte s hamburgerovou bulkou, náplň dle vlastní chuti a hranolky.