7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Hovězí flap steak, cca 1,7 kg
115F
Flap steak neboli hovězí pupek, vynikající steaky za velmi příznivou cenu. Maso jsme před šokovým zmražením nechali zrát ve vakuu několik měsíců při teplotě 1 °C.
Nechte přes noc povolit v sáčku v lednici, před kuchyňskou úpravou vyndejte maso z lednice a nechte ho odležet aspoň 30 minut v pokojové teplotě. Potom můžete grilovat nebo smažit na pánvi s olejem. Doba přípravy asi 5 minut na každé straně, podle tloušťky steaku.
Plemeno Limousine, český původ. Ručíme Vám za výsledek, zapomeňte na čarování okolo steaků, devadesát procent z výsledku závisí na kvalitě masa. Pokud koupíte neodleželé, nevyzrálé maso, nebo maso z části hovězího, které se nehodí na steaky, můžete dělat, co chcete, ale výsledek bude žalostný.
Jediné, co se po Vás požaduje, je správně rozpálit pánev.
Bezlepková dieta | Ano |
Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
Vhodné pro redukční dietu | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze