7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Tuňák terijaki
Tuňák v marinádě terijaki
Na 4 porce potřebujeme:
- 4 plátky tuňáka po 175g
- 2 na tenká kolečka nakrájené jarní cibule na ozdobení
Marináda
- 3 polévkové lžíce tmavé sojové omáčky
- 2 polévkové lžíce sezamového oleje
- 1 polévková lžíce japonského rýžového vína nebo sladkého cherry
- 3 utřené stroužky česneku
- 1 polévková lžíce cukru krupice
Kousek čerstvého kořene zázvoru (1cm), oloupaný a nakrájený
Připravíme marinádu: do misky nalijeme sójovou omáčku, rýžové víno, přidáme česnek, cukr a zázvor. Do marinády vložíme plátky tuňáka a obracíme je. Přikryjeme a necháme 8 hodin v chladničce marinovat.
Tuňáka vyjmeme z marinády, ale nevyléváme ji. Plátky grilujeme 3-4 minuty z každé strany 7 cm pod horkým grilem. Při obracení je potíráme marinádou. Zdobíme jarní cibulkou.