7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Treska s kajunskou směsí

Treska připravená s kajunskou směsí koření.

Na 4 porce potřebujeme.

  • 4 plátky tresky
  • 30g másla
  • Koriandrové máslo a řeřicha při podávání
  • Kajunská směs koření
  • 2-3 polévkové lžíce hladké mouky
  • 1 kávová česneková lžička granulí
  • 1 kávová lžička sladké papriky
  • 1 kávová lžička cibulové soli
  • 1 kávová lžička mletého kmínu
  • 1 kávová lžička jemnějšího chilli koření
  • ½ kávové lžičky sušeného oregana
  • po ¼ kávové lžičce černého a kajenského pepře
Připravíme kajunskou směs koření: smícháme mouku, česnekové granule, papriku, cibulovou sůl, římský kmín, chilli, oregano, černý a kajenský pepř. Směsí obalíme porce ryby a necháme je alespoň 30 minut v chladničce marinovat.
 
Na velké pánvi rozehřejeme máslo, na něj položíme obalené porce ryby a z každé strany je 2-3 minuty zvolna opékáme, až maso zmatní a jde snadno odlupovat.
 
Osmažené porce ozdobíme hrudkou koriandrového másla, řeřichou a ihned podáváme.