7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Severnský losos
Pečený losos podávaný s omáčkou z řeřichy.
Na 4 porce potřebujeme:
- 400g lososa
- máslo na vymazání
- sůl, pepř
- snítky řeřichy na ozdobení
- smetanová řeřichová omáčka
- 160 ml smetany na šlehání
- 35 g lístků řeřichy
- 50 g másla
- 1/2 kávové lžičky hladké mouky
- šťáva z 1/2 citronu
- 1 žloutek
Použijeme 4 stogramové porce lososa. Máslem vymažeme pekáč a na něj v jedné vrstvě klademe osolené a opepřené porce lososa.
15-20minut pečeme v předehřáté troubě při 180´C, až je losos dobře propečený.
Mezitím připravíme smetanovou řeřichovou omáčku: dohladka rozmixujeme smetanu, řeřichu, máslo, mouku, citronovou šťávu, žloutek, podle chuti sůl a pepř.
Přelijeme do malého kastrolu a zvolna vaříme, až omáčka zhoustne. Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem. Na talíře rozdělíme omáčku, do ní vložíme kousky lososa a ihned podáváme. Zdobíme řeřichou.