7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Recept na divokého lososa

Rychlá a jednoduchá příprava divokého lososa na grilu i pánvi.

Pokud jste zakoupili lososa mraženého, nechte ho přes noc rozmrazit v ledničce, nejlépe přikrytého potravinářskou folií. Pokud jste si koupili steak ve vakuovém balení, alespoň propíchněte sáček. Vakuové balení poskytuje vysokou ochranu před vymrzáním mraženým produktům, ale při rozmražování by podtlak zbytečně vytahoval šťávu z ryby.


Vyndejte z ledničky těsně před připravou, netemperovat v pokojové teplotě.
 
  • Osolte, okořeňte, potřete olejem.
  • Rozpalte pánev, nalijte trochu oleje a počkejte až se z něj trošku začne kouřit, potom vložte steak a osmahněte po každé straně asi 2 minuty. V případě grilování rozpalte gril asi na 220°C. 
  • Jestliže zpracováváte steak z filetu (po celé jedné straně je kůže), smažte/grilujte pouze po straně s kůží.
  • Podávejte.

Divoký losos je narozdíl od farmovaného méně tučný, při tepelné úpravě tedy dbejte na to, aby losos nebyl vysušený. Stačí opravdu velmi krátká tepelná úprava.