7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Marlin steak 1 kg
500F
Marlin je v Japonsku vysoce ceněná ryba na sašimi pro svoji pevnou strukturu a delikátní chuť.
Vhodné pro přípravu na grilu, pánvi nebo jako sashimi.
Na naší výrobě řežeme steaky z loins na pilách bez rozmražení.
Vyšetření ABVT (ke stažení zde)
- vyšetření na celkové těkavé dusíkaté báze, které vznikají při rozpadu bílkovin
Normy
Sebastes spp. - rod sebastes - okouni 25mg/100g
Pleuronectidae - platýsovití ( s výjimkou platýze Hippoglossus) 30mg/100g
Salmo salar - losos , Merluciidae - štikozubcovití , Gadidae - treskovité ryby 35mg/100g
Dnes jsme měli prvně Marlina a chuťově je to vynikající ryba. Doporučuji !
Od: Pavel Tkačík | Datum: 17.01.2017 21:35
Bez vody steaky moc.chutne. meli jsme jednu vetsi kost,ale to nevadi. Chutove mi vice chutnal nez tunak
Od: Markéta Adamcová | Datum: 28.06.2019 13:14
Naše oblíbená ryba pro každou příležitost, nechat rozmrazit den předem, nasolit a napepřit (bílý pepř je nejlepší), popř. trochu bylinek, pořádně rozpálit pánev a dát mu z každé strany tak 3-4 minuty, skvělá pevná masová konzistence, jemná ale ne nevýrazná chuť, nakonec máme radši než tuňáka. Ideálně se super jednoduchou, ale děsivě dobrou omáčkou https://www.cuketka.cz/?p=1216 (může být samo i z bílého vína), jídlo na stole do půl hodiny a zážitek sváteční :-)
Od: Michal Aron | Datum: 17.03.2020 14:26
Výborná rybka, ale na mě už maso moc pevné a málo rybí. Doporučuji pro všechny, kterým vadí rybina. Kost ani jedna.
Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:31
Do teď jsem si myslel, že Tuňák je nejlepší ryba, ale po ochutnání Marlina musím říct, že se chuťově Tuňákovi vyrovná a musím uznat, že je to opravdu vyníkající ryba. Dělal jsem na plně rozpáleném grilu 2 a 1/2 minuty z každé strany.
Od: Martin Antalec | Datum: 26.07.2021 10:08
Asi jsem měl smůlu na "páteční" kousek, ale teda nic moc. Už při otevření obalu poměrně silný zápach rybiny (jsem rybář a ryby rád), ze steaku - podkovy, ne jak na obrázku, se v průběhu rozmrazování oddělovaly plátky ledu a vytékala voda zabarvená krví. Osolený a kořeněný kořením na mořské ryby se smažil na pánvi cca 4 min. po každé straně. Chuť blátivě vodová, cítil jsem ji ještě druhý den. Tohle fakt už nikdy více. Losos ze stejné dodávky o.k.
Od: Miroslav Došel | Datum: 08.12.2023 11:03
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze