7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Losos s avokádem
Pečený losos přelitý omáčkou z avokáda.
Na 4 porce potřebujeme:
- 4 porce lososa po 100 g
- 17g rozehřátého másla
- sůl a pepř
- 4 snítky estragonu
- 4 plátky limetky
- Omáčka z avokáda
- 1 avokádo, vypeckované, oloupané
- 80 ml bílého jogurtu
Nastrouhaná kůra a šťáva z ½ limetky nebo citronu
Potřeme máslem 4 velké čtverce pečícího papíru. Na každý položíme 1 porci lososa, osolíme, opepříme, navrch položíme snítky estragonu a plátek limetky. Lososa papírem dobře obalíme a dáme do zapékací mísy. Pečeme 25 minut v předehřáté troubě při 150´C až je ryba dobře propečená. Mezitím připravíme omáčku z avokáda: do mixeru dáme dužinu z 0,5 avokáda, jogurt, kůru a šťávu z limetky, podle chutí sůl, pepř a vše dohladka rozmixujeme. Pak přidáme na kostičky nakrájené druhou půlku avokáda.
Fólii sejmeme a plátky lososa dáme na ohřáté talíře. Podáváme s omáčkou z avokáda.