7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Krkovice sous vide 1bal (cca 1,2 kg)
1106F
Složení: vepřová krkovice 97%, rychlosůl - stabilizátor: dusitan sodný, směs koření.
V této kategorii jsou produkty vakuově balené, chlazené, určené pro uchovávání v chladničce, s dlouhou trvanlivostí, až tři měsíce. Protože potřebují chladírenský režim, lze je zatím objednávat jen naší dopravou.
Produkty jsou plně tepelně upravené, v podstatě je potřeba jen prohřát, ve vodní lázní v sáčku nebo po vyjmutí ze sáčku v troubě nebo mikrovlnce. Návod najdete na každém z produktů, nabídku budeme rychle rozšiřovat.
Sous vide znamená ve vakuu. V minulém století se rozšiřovala hlavně v luxusních restauracích, dnes se rozšiřuje i v domácnostech, trochu problém je, že potřebujete speciální vybavení a stejně některé produkty budete obtížně přípravovat. V domácnostech vcelku snadno zajistíte vakuování produktu, trochu problém už je dodržení teploty při vaření a největší problém je nakládání, solení a marinování některých produktů. To může vyžadovat několik dní.
Sous vide je metoda pomalého vaření ve vakuových sáčcích, při teplotách 55-75 stupňů, až 24 hodin. Produkty mají zcela výjímečnou chuť a konzistenci, snad srovnatelnou s konfitováním.
Metoda zachovává nutriční hodnotu, produkty jsou díky vakuovému balení šťavnatější. Pro zákazníka je to rychlá, jednoduchá příprava.
Tuto kategorii budeme postupně rychle rozšiřovat, začínáme na produktech typu vepřové koleno, hovězí a vepřová žebra, postupně se dočkáte kuřat, kachen, gulášů, svíčkové a samozřejmě produktů z hovězího z našeho vlastního chovu.
Sami jsme byli překvapení, jak ohromný rozdíl je mezi běžnou kuchyňskou úpravou a metodou sous vide.
Přejeme Vám dobrou chuť.
výborná krkovička, velmi dobré masíčko, šťavnatá
Od: Iva slováková | Datum: 26.02.2024 16:40
Šťavnatý, měkký, po rozehřátí v troubě krásně vypadající a přesně tak akorát měkký kus krkovice. Jen ta sůl - mohlo ji být opravdu použito o dost méně, celá rodina jsme měli v ústech ještě nějakou dobu po obědě stále slanou chuť. Slané bylo maso uvnitř i šťáva kolem něj.
Je škoda, že při přípravě bylo použito tak moc soli, jinak bych dal určitě 5 hvězdiček.
Od: Roman Honěk | Datum: 04.03.2024 15:22
Krásně se rozpadající a skvěle vonící kus masa, který na hostinu nebo rychlou večeři rozhodně neurazí.
Hned při prvním zakrojení sem si vybavil, jak z toho udělám trhané maso do bulky či burgeru a nápadu jsem se nezbavil ani po dojezení. Za mě chuťově není vyloženě výrazné (spíše decentní). Chce to omáčku, která tomu dodá ten "Mňam" efekt s harmonií chutí.
Každopádně za mě velmi krásná dvojka a moc děkuji za zážitek a brzy opět objednám.
Od: Martin Otáhal | Datum: 07.03.2024 19:50
Maso je měkké, na pohled pěkné a bylo by výborné, ale bohužel je přesolené na hranici poživatelnosti. Skoro se to nedá jíst.
Od: Petr Staníček | Datum: 11.03.2024 18:43
Bohužel ani nevím jak samotné maso chutnalo, protože jedině co to přebylo byla obrovská slanost. Většinu krkovice jsme museli vyhodit, nedalo se to jíst.
Od: Vojtech Hemala | Datum: 19.03.2024 15:37
Maso vypadalo výborně, ale po prvním ochutnání vše přebilo neskutečné množství soli. Naše rodina navíc solí málo, takže pro nás téměř nepoživatelné.
Od: Ivana Jiroutová | Datum: 13.05.2024 9:31
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze