7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Jak správně rozmrazit lososa.
Protože Vám nabízíme mraženého lososa jako celou rybu, zřejmě ho budete potřebovat rozmrazit, abyste si ho mohli vyfiletovat.
Nebo si od nás koupíte námí vyfiletovaného lososa v chlazeném stavu a zajímalo by Vás, co jsme s ním prováděli.
Následující postup můžete použít pro rozmražování jakýchkoliv ryb nebo masa.
Většinou se ryby nebo maso rozmrazují vzduchem, v praxi se buď nechají povolovat v pokojové teplotě( to je úplně špatně) nebo,v lepším případě v ledničce.
Pokud se jedná o menší kousky masa nebo ryb, tak lednička může stačit. U větších kusů,jako právě celých ryb nebo kusů masa může být rozmražování vzduchem problém.
Zejména pokud rozmražujete v pokojové teplotě. Rozmražování vzduchem totiž trvá příliš dlouho,a na povrchu ryb nebo masa dochází k nárustu mikrobiální flory a rovněž se zrychlují hnilobné procesy. To, že je ryba nebo maso uvnitř zmrzlé, neznamená, že se vám na povrchu nemůže vesele kazit.
Nakonec jsme se po všech pokusech s rozmražováním ve slané vodě vrátili k rozmražování vzduchem, ale v lednici při max. 3 stupních Celsia.
Při této teplotě nedochází k namnožení mikroflory a současně je dostatečně rychlá. Textura masa zůstává pevná.
Po rozmražení co nejdříve zpracujte, maximálně do 48 hodin. Po celou dobu rybu uchovávejte v lednici, zabalené v potravinářské folii,aby maso neosychalo.
Znovu nezmrazujte.
Jestliže nejste schopni zkonzumovat v tak krátkém čase celou rybu, kupte si od nás buď zmražené steaky nebo chlazený filet steak.
Pokud si koupíte od nás hovězí steaky, rozmražujte je v lednici, ponechané ve vakuovém balení. Hovězí steaky bych nikdy nedoporučoval rozmražovat ve vodě,riziko nasátí vody je příliš velké. Současně platí,nenechávat rozmražovat v pokojové teplotě, vždy v lednici.