7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Jak filetovat divokého lososa
Chcete filetovat lososa a nevíte jak na to?
Jedna z nevýhod divokého lososa je to, že se většinou obchoduje jako celá ryba. Rybáři mají krátkou sezonu a pokud chcete lososa,zmraženého bezprostředně po výlovu, musíte se spokojit s celou rybou. Na lososa totiž většinou nejsou na lodích specializované linky jako na treskovité ryby, zřejmě se to nevyplatí. Vzhledem k tomu, že úlovky musí být zmraženy co nejdříve po výlovu, ruční filetování takřka nepadá v úvahu.
Takže losos se vykuchá, maximálně se odřízne hlava a zmrazí jako celá ryba. Odměnou je naprosto špičková kvalita suroviny.
My ho bez rozmražení rozřežeme na podkovy, ty si můžete objednat zde.
Takže pokud si chcete koupit celou rybu, podívejte se jak ji vyfiletujete.Našli jsme pro Vás video.Sice je v angličtině, ale slovní doprovod není nutný.Trochu problém vidíme v tom, že většina zákazníků nezpracuje oba filety najednou a tak si část znovu zmrazí. To vám moc nedoporučujeme, kvalita dost utrpí dvojím zmražením.
Návod, jak nejlépe rozmrazit lososa, najdete zde.
Kdybyste jen nevěděli, co dělá a čím to tam ke konci šmrdlá ten filet, tak to je obyčejná škrabka na brambory, zachytává jí kostičky a vytrhává ven. Jde to taky dobře pinzetou, prsty přejedete filet a kostičky, které nahmatáte, prostě vyškubnete pinzetou. Není to ale nutné, losos nelze srovnávat třeba s kaprem, těch kostí je tam minimum, takže tohle dělat bych doporučil hlavně na suši.
Kůži ponechte klidně na filetě, snadno se oddělí po tepelné úpravě a losos nepustí tolik šťávy.
Filety už potom znovu raději nezmrazujte, kvalita klesne.