7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Aljašská treska s chřestem

Na 4 porce potřebujeme:

  • 800g aljašské tresky
  • 400g chřestu
  • zámecké brambory
  • citrónovou trávu
  • olivový olej
  • sůl

Chřest důkladně omyjeme a ořízneme dřevnatou část stonku, poté chřest rozřízneme napůl po délce a orestujeme na olivovém oleji (asi 4 minuty), na závěr osolíme a opepříme. Aljašskou tresku (není nutné rozmražovat) osolíme a připravíme na páře, k filé přidáme citronovou trávu, která rybu krásně ovoní. Tresce stačí velmi krátká doba přípravy (cca 10minut). Jako přílohu doporučujeme vařené zámecké brambory s oříškem másla.